Science is the best thing we can do. And I think it is better for men to seek order in a chaotic manner instead to study chaos in an orderly fashion.

Tuesday, April 06, 2010

I believe that events in nature are controlled by a much stricter and more closely binding law than we suspect today, when we speak of one event being the cause of another. Quantum physics has presented us with complex processes, and to meet them we must enlarge and refine our concept of causality. / Albert Einstein

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Bună Ziua
Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea, să ne acorzi un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul radiowhisper_com sau un email radiowhisper_com@yahoo.com pentru a discuta mai multe.
Mulţumesc,
Cu stimă Vlad!

11 May, 2010 06:36

 
Blogger R.A.Muresan said...

Vlad,
Scuze pentru intirzierea raspunsului. Iti multumesc pentru interesul aratat pentru articolele blogului.
Iti voi spune de la bun inceput ce cred despre propunerile facute.
Fiind vorba de un post de radio specializat totusi pe muzica, mi-e greu sa cred ca ar putea "prinde" chestiunile de stiinta, incit, desi cred ca se pot face montaje interesante cu idei din stiinta si muzica buna, ma indoiesc ca voi v-ati propus asa ceva.
Cit priveste link-urile, prefer sa pastrez site-ul cit mai aerisit: n-as vrea ca, la un moment dat, sa inceapa sa arate ca un pom de craciun.
Mi-as dori, daca se poate, sa fiu anuntat inainte de a mai fi utilizate in emisiuni materialele aparute in acest blog: inca nu stiu, de pilda, ce text ati utilizat deja.
Despre un eventual interviu, mai vorbim: ar trebui sa vad mai intii intrebarile. Asta fiindca, pe de-o parte, nu sint genul spontan, iar pe de alta parte, fiindca pentru mine e important daca intervievatorul are cit de cit idee despre ceea ce se intimpla in stiinta.
In sfirsit, colaborarea la radio inseamna conectarea la o viata trepidanta despre care chiar cred ca nu mi se potriveste.
Iti multumesc pentru propuneri.
Toate cele bune.

12 May, 2010 08:30

 

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home