Science is the best thing we can do. And I think it is better for men to seek order in a chaotic manner instead to study chaos in an orderly fashion.

Wednesday, June 27, 2012

Hidroelectrica

Domnilor, eu nu inteleg mai multe lucruri simple: nu inteleg cum de mai este posibil ca in 2012 politicienii sa se amestece in halul asta in afacerile firmelor, chiar in cele ale firmelor cu actionariat dominant de stat. Este sau nu Remus Borza fost coleg de facultate cu primul ministrul Ponta care s-a dovedit a fi hot? Este sau nu asta un conflict major de interese?
E foarte important de stiut exact care e mecanismul prin care, un cunoscut al primului ministru a putut deveni peste noapte administrator juridic al celei mai importante companii energetice a Romaniei.
Pentru mine, toata povestea asta cu Hidroelectrica seamana mai mult cu o preluare abuziva. Aceasta magnitudine a amestecului politicului in afaceri mai este atinsa doar in cazul nationalizarilor: doar acolo se mai poate intilni ignoranta asta penala, neintelegerea fundamentala legata de cel mai important activ al unei companii care e, fireste, increderea.
Domnilor, legile Romaniei ar trebui modificate in asa fel incit niciodata vreun politician sa nu mai aiba acces direct la vreo companie.
Pina atunci insa, as vrea sa vad o ancheta DNA la Hidroelectrica.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home